maandag 10 augustus 2009

Foto´s

Hebben net een busreis van ongeveer 20 uur achter de rug, ben dus niet helemaal helder meer, maar toch even een korte update..

We zijn van Lencois naar Recife gereden. Ongeveer een uur naar vertrek kwamen we in een file omdat er een ongeluk was gebeurd. Heel erg natuurlijk (geen gewonden geloof ik, wel kapotte auto´s), maar wel heel leuk om te zien hoe relaxt iedereen er op reageert. Iedereen de weg op en even een praatje met elkaar maken, rustig afwachten, geen getoeter, geen geirriteerde mensen, heel anders in vergelijking met Nederland! Na een tijdje zei de buschauffeur: hebben jullie al geluncht? Nee? Kee, dan gaan we dat nu wel even doen. Straatje keren op een smalle tweebaansweg met een bus, geen probleem! Haha, erg gelachen om de hele situatie!

We zijn nu dus in Recife, in het busstation, gaan zo door naar Jacumba, een klein vissersdorpje met mooie stranden (volgens de Lonely Planet), om weer even een paar daagjes te chillen. Jullie hebben nog mooie verhalen van me tegoed over Moro de Sao Paulo en Lencois en onze 2daagse hike. Heb ik nu natuurlijk weer eens geen tijd voor.. Belachelijk hoe druk je het kan hebben op vkantie he!!

MAAR: ik heb wel weer foto´s!! Niet die van mezelf, het is nog steeds niet gelukt om ze op internet te krijgen, maar sophie heeft gelukkig wel weer een verse lading. Dit is de link:

http://www.facebook.com/l/;picasaweb.google.com/sophiekiesouw/MinasGeraisEnBahia

Tot snel!

2 opmerkingen:

  1. Hoi Fem,
    Mooie verhalen. Nog even wat nieuws van Weidemolen. 15 augustus is het buurtfeest. Op Weidemolen 1 zijn de nieuwe buurtjes lekker ingebrugerd. We hebben er 2 stoere doerakjes bij Tim(5) en Bas(3). Nu wordt het hier helemaal onveilig gemaakt met driewielers. Marieller, erik en yenthe zijn net terug van vakantie. Frank, Gitte, Quinta, Rox xijn nog aan het zeilen in Portugal. Je broertje is ook op vakantie maar daarvan zulelen ze je hoogstwaarschijnlijk wel apart op de hoogte houden.

    By the way wie zegt dat je het op vakantie niet druk hebt? reizen is erg vermoeiend zeker als je zoveel dingen ziet en meemaakt. De hersentjes moeten het allemaal maar even verwerken.

    Gr. van Weidemolen 4

    BeantwoordenVerwijderen
  2. super mooie foto's zeg!! Lijken wel 100 kerken te staan, was alleen de hele tijd dezelfde HA! I love Bahia als ik zo de foto's zie! Sooph kan hele mooie kliekjes maken, zodat wij mee kunnen genieten in het NL waar het vandaag wel 37 graden is geworden (niet hier hoor maar in t oosten/zuiden van t land!!) Beetje jammer dat zo een dag wordt afgesloten op zn hollands met een weeralarm voor windstoten van wel 110 km/u, hagel,onweer,regen, hmm heb ze hier over den haag nog niet voorbij horen komen dus valt best wel mee.. maar wel lekker strandweer van de week dat is wel fijn! Hoe is t weer bij jullie?? Geniet er nog even van, een paar dagen met de meiden, straks ben je helemaal alleen (nooit helemaal alleen natuurlijk maar zal toch heel anders zijn!) Ik hoop dat je Franka een hele dikke knuffel van jou mee terug geeft naar NL waar iedereen je mist!! xxxx

    BeantwoordenVerwijderen